Robe Varie nadaljujejo zmagoviti niz na 24. turnirju Sv. Nazarija v Kopru

Koper, 22. maj – sezona državnega prvenstva v igri Pandolo se je nadaljevala z 2. turnirjem za točke, ki se je izvedel na priljubljeni lokaciji – koprski promenadi.

Turnir sta tradicionalno otvorili ekipi mladih upov King Capra in Hrvatini, nakar se je pričel predtekmovalni del. Po napetih bojih v obeh skupinah je za napredovanje odločala razlika v macah, z največ sreče so jo v polfinale odnesle ekipe Mazza La Panda in Mimoza (Skupina A), ter Pazipandolić in Robe Varie (Skupina B), za razliko nekaj mac pa sta brez napredovanja ostali ekipi Strupene Gosenice in C. I. Pola.

V nadaljevanju tekmovanja so Robe Varie potrdili odlično formo in zasluženo prejeli prehodni pokal.

Prvič letos smo bili priča nastopu ekip PGD Hrvatini in Bači Evolution. Članice slednje ekipe so dobile nagrado za Fair Play. V skupinskem delu sta nastopali še ekipi Panda La Mazza in INDEstractiballs.

Uvrstitev turnirja: 1. Robe Varie  (12+1 točk), 2. Pazipandolić (10+1), 3. Mimoza (8+0), 4. Mazza La Panda (7+1), 5. Strupene Gosenice (6+1), 6. C.I. Pola (5+1), 7. Panda La Mazza (4+1), 8.  INDEstractiballs (3+0), 9. PGD Hrvatini (1+0), 10. Bači Evolution (1+1).

Dogodek je potekal v sklopu prireditve “Koper Energy Week”.

IMG_1092

This entry was posted in Splošno. Bookmark the permalink.

Comments are closed.