V Fokovcih se začenja Pomurska A Liga!

pal2014Mladinsko športno društvo Prekmurski pandolaši vabi na 1. TURNIR POMURSKE A LIGE PANDOLO 2014, ki bo v soboto, 12. julija 2014, pri gasilskem domu PGD Fokovci s slavnostnim odprtjem letošnje lige ob 10. uri.

Spet bomo pöckali, svinkali ali v knjižnji slovenščini – klinčkali. Stara pastirska igra ima vse več pristašev, tako starih in mladih. Za tiste, ki še ne
veste kaj je to, bomo v petek pred turnirjem organizirali odprt trening in predstavitev igre, ki bo ob 18. uri v pri gasilskem domu PGD Fokovci, kjer bo vsak lahko spoznal igro in se tudi preizkusil v njej. Tako, da v soboto za ne-igranje nimate izgovorov. Prav tako pa bo v petek pred turnirjem opravljen tudi žreb sobotnega tekmovalnega razporeda.

Ime ekipe in člane nam sporočite najkasneje dva (2) dni pred pričetkom turnirja. Ekipo sestavljajo trije člani in morebitna rezerva. V primeru slabega vremena (v kar ne verjamemo), se odigrajo penali. Tekmuje se po pravilih Zveze društev igre pandolo Slovenije. Prijave na: info@prekmurski-pandola.si

Medalje bodo dobile prve tri uvrščene ekipe, izbran bo tudi najkoristnejši igralec turnirja. Za končno ligaško zmago pa se točke seštevajo.

2. turnir PAL – 19. julij; Rekreacijsko-gasilski center Jame na Gornji Bistrici

3. turnir PAL – TURNIR ZA ŠTORKLJINO GNEZDO: 2. avgust ob Bukovniškem jezeru, Strehovci.

Napovednik lige si lahko ogledate TUKAJ. Več informacij: www.prekmurski-pandola.si.

Vljudno vabljeni!

This entry was posted in Splošno. Bookmark the permalink.

Comments are closed.