Začenja se Pomurska A liga!

Mladinsko športno društvo Prekmurski pandolaši vabi na 1. TURNIR POMURSKE A LIGE PANDOLO 2013, ki bo v soboto, 6. julija 2013, v Mestnem parku Murska Sobota, s slavnostnim odprtjem letošnje lige ob 10. uri.

Spet bomo pöckali, svinkali ali v knjižnji slovenščini – klinčkali. Stara pastirska igra ima vse več pristašev, tako starih in mladih. Za tiste, ki še ne veste kaj je to, bomo v petek pred turnirjem organizirali odprt trening in predstavitev igre, ki bo ob 18. uri v Športnem parku pri 3. Osnovni šoli M.S., kjer bo vsak lahko spoznal igro in se tudi preizkusil v njej. Tako, da v soboto za ne-igranje nimate izgovora. Prav tako pa bo v petek pred turnirjem opravljen tudi žreb sobotnega tekmovalnega razporeda.

Ime ekipe in člane nam sporočite najkasneje dva (2) dni pred pričetkom turnirja. Ekipo sestavljajo trije člani in morebitna rezerva. V primeru slabega vremena (v kar ne verjamemo), se odigrajo penali. Prijavnina na ekipo znaša 5 EUR na tekmovalca, v njo pa sta všteta topel obrok in pijača. Prijava ekipe na: info@prekmurski-pandola.si. Več informacij o Pomurski A ligi najdete na: www.prekmurski-pandola.si/aliga.html. Napovednik lige: http://www.youtube.com/watch?v=RTRJNMjS_o8.

Medalje dobijo prve tri uvrščene ekipe, izbrali bomo tudi najkoristnejšega igralca turnirja. Za končno ligaško zmago pa se točke seštevajo. 2. turnir PAL bo na sporedu 20. Julija na Jamah v Gornji Bistrici in 3. turnir PAL, tj. finale lige – TURNIR ZA ŠTORKLJINO GNEZDO pa 3. avgusta ob Bukovniškem jezeru, v Občini Dobrovnik.

Vljudno vabljeni!
pal1

This entry was posted in Splošno and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.