Turnirja Galežana in Žiče

Žiče

Prvi letošnji turnir se je odvijal 5. maja v Galižani na Hrvaškem, kjer je letos sodelovalo sedem ekip (Mazza La Panda, Mimoza, Panda La Mazza, Pazipandolić, C.I. Pola, Solinar, Baštardi). Ob sončnem vremenu in dobri družbi, se je v mirnem vzdušju odigralo turnir po sistemu – vsak z vsakim. Prvo zmago v novi sezoni si je priborila ekipa Mazza La Panda, sledili pa so ji Mimoza, Panda La Mazza in Pazipandolič. Celotno lestvico si lahko ogledate na podstrani Turnirji, ki je osvežena z uradnimi podatki.

Drugi turnir je potekal 19. maja v Žičah, kjer je letos sončno vreme priklicalo kar 14 ekip. Dogodek je bila prava mešanica kulture, saj so poleg domačih štajerskih in vedno prisotnih primorskih ekip prišle tudi hrvaški prijatelji – C. I. Pola in tri ekipe iz prekmurskih koncev – Bači, Prekmurski Pandolaši in Stoned Boys. Po boju v skupinah so se v polfinale prebili Boškarini, Pazipandolič, Žički sončki in Mimoza. Z dobro igri so si zmago prisvojili Boškarini, za njimi so takoj sledili Pazipandolič, Mimoza in Žički sončki. Celotna lestvica je na podstrani Turnirji.

Turnir v Piranu je tudi letos bil prestavljen in ga bodo verjetno organizirali v jesenskem obdobju. Koledar vseh turnirjev je bil tudi osvežen.

Lep pozdrav in E VIVA PANDOLO!
This entry was posted in Splošno. Bookmark the permalink.

Comments are closed.